Kandidaten bekend De Wereld Rond in 6 Stappen

16 maart 2016 10:33 | amusement | Door Televizier

Bekende namen als Tygo Gernandt en Arjen Lubach en Patty Brard en Bridget Maasland doen mee met het nieuwe Net5-programma De Wereld Rond in 6 Stappen. 

De koppels die meedoen zijn: Arjen Lubach en cabaretier Tex de Wit, Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber, Ryanne van Dorst (Elle Bandita) en presentatrice Zarayda Groenhart en Tatum Dagelet en Jennifer de Jong. 

Zes connecties 

In De Wereld Rond in 6 Stappen gaan bekende Nederlandse duo's kijken of de theorie Six Degrees of Seperation klopt. Volgens deze theorie is iedereen op de wereld met elkaar verbonden in maximaal zes stappen. Dus via zes connecties is iemand al gelinkt aan beroemdheden als Obama, Oprah Winfrey of Doutzen Kroes. 

Ergens op de wereld

Elke aflevering worden er twee BN'ers gedropt ergens op de wereld. Ze krijgen een videoboodschap van een internatiale ster die hen uitdaagt om via slechts zes personen hem of haar op te sporen. En dit binnen een week, dus de tijdsdruk ligt hoog. Zo reist elk duo door verschillende tijdszones en met allerlei soorten transport om binnen die tijd hun avontuurlijke missie te laten slagen. Tygo en Egbert Jan moeten bijvoorbeeld vanaf de woeste savanne in Kenia op zoek naar Pamela Anderson in LA. En Ryanne en Zarayda worden gedropt in Thailand en moeten proberen bij Sharon Osbourne in Beverly Hills te komen. 

De Wereld Rond in 6 Stappen is vanaf zondag 1 mei om 20.30 uur te zien bij Net5. 

Meer over