(On)bekende gezichten

Kandidaten De Verraders zien elkaar voor het eerst: 'Wie ben jij?'

3 maart 2023 14:54 | amusement | Door Faye Heijnis

© Screenshot De Verraders (RTL)
RTL deelt zojuist de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De Verraders dat vanavond van start gaat op RTL 4. Zijn veel deelnemers jou onbekend? Het blijkt voor sommigen van hen net zo gissen te zijn. "Ik ben Herman den Blijker. Wie ben jij?" 

De kandidaten van De Verraders trappen het derde seizoen verdeeld in drie teams af: team blauw, team groen en team oranje. Als het licht aangaat, zien ze hun medekandidaten voor het eerst. Sommigen vliegen elkaar in de armen, maar Koffietijd-presentatrice Pernille La Lau zit in team Blauw en heeft geen flauw benul wie Jordy Huisman uit Kris Kross Amsterdam is en vice versa. "Ik ben Pernille." "Hóé? Nog een keer?"

(On)bekenden in De Verraders

RTL Nieuws-verslaggever Betty Glas behoeft in team oranje eveneens wat introductie. Ook Jan Slagter stelt zich – voor de vorm? – maar even netjes voor. Zangeres en presentatrice Maria Fiselier vat het feest der niet-herkenning goed samen: "Ik ben eigenlijk als de dood dat er mensen in zitten die ik echt goed ken, maar dat is gelukkig niet gebeurd."

Lees hier wie alle kandidaten zijn. De Verraders is vanaf 3 maart elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4 en elke zaterdag te bekijken via Videoland.

Meer over