Kandidaten The Big Escape bekend

28 Juli 2017 09:43 | amusement | Door Televizier

© Nico Kroon

De twaalf kandidaten voor The big escape zijn bekend! Onder meer Tygo Gernandt en Nance Coolen laten zich binnen opsluiten in een escape room. Lauren Verster neemt de rol van spelleidster op zich. 

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Naast Tygo en Nance moeten actrice Eva van der Gucht, 'Braboneger' Steven Brunswijk en Michael Boogerd zien te ontsnappen uit de escape rooms. Giel de Winter van Stuk TV, 'AH-supermarktmanager' Harry Piekema en oud-schaatsster Annette Gerritsen en staan ook op de kandidatenlijst. De laatste drie zijn presentatrice Linda Hakeboom, vlogster Nikkie de Jager en de Vlaamse programmamaker Lieven Scheire. 

Geniepig 

In The big escape werken de deelnemers samen in verschillende teams en voeren ze allerlei opdrachten uit, zodat ze kunnen ontsnappen uit de escape room. Er kan uiteindelijk maar één kandidaat winnen, dus de deelnemers moeten het spel geniepig spelen en zich daarbij constant afvragen wie ze kunnen vertrouwen. À la Wie is de mol? dus. 

Broodje 

Mochten de bekende deelnemers denken dat ze een momentje voor zichzelf hebben tijdens het programma, dan hebben ze het mis. De BN’ers spelen drie escape rooms per dag en krijgen tussendoor te maken met allerlei ‘mindfucks’. Ook weten ze niet precies wanneer het spel begint: ‘‘Heb je net pauze en ben je net een broodje te eten, gaat de deur dicht en dan blijk je in een escape room te zitten’’, vertelde Lauren donderdag in RTL Boulevard. 

Lees ook: Lauren Verster verwacht haar eerste kindje. 

The big escape is vanaf 6 september om 20.25 uur te zien bij NPO 3. 

Meer over