Kandidaten Wie Is De Mol? 2017 bekend

8 november 2016 10:43 | amusement | Door Televizier

© AvroTros

De tien nieuwe kandidaten van Wie is de mol? zijn bekend! Het blijkt wederom een bont gezelschap van acteurs, journalisten en vloggers.

Op een koude dinsdagochtend in de bossen verwelkomde presentator Art Rooijakkers de pers en fans die via een livestream mee konden kijken naar de onthulling. Art vertelde dat er een goede reden was om uitgerekend vandaag, dinsdag 8 november, de kandidaten bekend te maken. Het is namelijk verkiezingsdag in de Verenigde Staten en laat daar nou net aankomend Wie is de mol? seizoen zich afspelen. 

Westkust

Ter introductie liet Art een film zien van de westkust van de VS, waar 9 kandidaten en de Mol het de afgelopen maanden tegen elkaar op hebben genomen. Afgaande op de beelden, onder meer Portland, Oregon kwam voorbij, worden het in elk geval qua locaties weer uiterst veelzijdige opdrachten en afleveringen. Er waren echte cowboys met lasso's, prachtige bergen en naaldbossen à la Twin Peaks.

Wie is de Mol kandidaten

Daarna was het tijd voor het echte werk: de bekendmaking van de cast. Eén voor een riep Art ze op het podium en al snel was het deelnemersveld bekend.

  1. Sanne Wallis de Vries (cabaretier)
  2. Jeroen Kijk in de Vegte (dj en voice-over)
  3. Imanuelle Grives (actrice)
  4. Thomas Cammaert (musicalacteur)
  5. Sigrid ten Napel (actrice)
  6. Jochem van Gelder (presentator)
  7. Roos Schlikker (journaliste en columniste)
  8. Vincent Vianen (choreograaf)
  9. Yvonne Coldeweijer (actrice/vlogger)
  10. Diederik Jekel (wetenschapsjournalist)

Meer over