Kandidaten Wie is de Mol? 2017 onthuld in mistig filmpje

7 November 2016 10:24 | amusement | Door Televizier

© Sam Nijssen

Nog één dag en we weten eindelijk wie de kandidaten van Wie is de Mol? 2017 zijn. Maar raden kan ook al, nu Avrotros een filmpje online heeft gezet met schimmen. Herken jij ze?

Op de Avrotros-site staat een klok die aftelt naar het moment waarop de Wie is de Mol?-kandidaten bekend worden gemaakt, en daarboven is een bos te zien waar op verschillende momenten verschillende kandidaten te zien zijn. Behoorlijk onherkenbaar, al zijn er mensen die menen wel degelijk BN'ers te kunnen onderscheiden.

Op het Wie is de Mol?-forum herkennen de Molloten in de bovenste rij links acteur Curt Fortin en Streetlab-presentator Stijn van Vliet en rechts actrice Priscilla Knetemann. De onderste rij schimmen zou kunnen bestaan uit Jetske van den Elsen, Dennis van der Geest, Imanuelle Grives, Roos Schlikker en Jochem van Gelder.

Stijn van Vliet

Een zeer waarschijnlijke Wie is de Mol?-kandidaat uit dit lijstje is Stijn van Vliet, een van de gezichten van het NPO 3-programma Streetlab. Tijdens de vermoedelijke opnameperiode van Wie is de Mol? in mei en juni was Stijn opeens afwezig bij de media-optredens van Streetlab-boyband Side 2 Side. Zijn vrienden Jasper, Daan en Tim beweerden dat Stijn 'op vakantie' was. Ja ja...

Curt Fortin

Ook Curt Fortin zou heel goed mee op reis kunnen zijn geweest naar een nog onbekende locatie. De acteur was in mei opeens opvallend afwezig op Twitter, waar hij normaal gesproken erg actief is.

Naast Stijn en Curt doen ook veel van de andere namen al langer de ronde.

Meer over