Kanye West wil president van Amerika worden in 2020

31 augustus 2015 10:24 | amusement | Door Televizier

© BNN

Rapper/zanger Kanye West kondigde op de VMA's aan dat hij zich in 2020 kandidaat wil stellen voor het presidentschap van de Verenigde Staten.

Het hoort bij de VMA's om de beste muziekvideo's te gaan, maar in werkelijkheid ging het om de randverschijnselen. Bijvoorbeeld dat Kanye West zich onder invloed van wiet kandidaat stelde voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Kanye won een award en eindigde zijn dankspeech met de volgende worden: „Het gaat niet om mij, het gaat om ideeën. Nieuwe ideeën. Mensen met ideeën. Mensen die in de waarheid geloven. En ja, zoals jullie kunnen raden heb ik besloten om in 2020 me kandidaat te stellen als president.”

Kim Kardashian

Daarvoor verklapte Kanye dat hij iets had gerookt zodat hij wat meer ontspannen op het podium zou staan. Mocht Kanye zijn plannen doorzetten, dan zou echtgenote Kim Kardashian op moeten treden als first lady, een heel interessante gedachte.

Taylor Swift

De belangrijkste prijs van de avond ging naar de presentatrice van de avond, Taylor Swift, die de award won voor beste video voor haar liedje Bad Blood. Nicki Minaj won de prijs voor beste hiphop video voor haar nummer Anaconda. Kanye West kreeg een lifetime achievement award.

Justin Bieber

Justin Bieber zong voor het eerst zijn nieuwe single What Do You Mean en pinkte na afloop een traantje weg. Bieber kwam de laatste jaren nogal vaak negatief in het nieuws maar lijkt alles nu weer op een rijtje te hebben.

Meer over