Oude bekenden...

Karakters feestdagenspecial Masked Singer liggen vroegtijdig op straat

25 oktober 2021 20:17 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
The masked singer krijgt wederom een oudejaarsspecial, maar nu is al bekend welke prachtige pakken samen met Ruben Nicolai en het panel 2022 mogen inluiden. 

RTL 4 bevestigde eerder vandaag dat de tv-hit een tweede special krijgt op 31 december. Panelleden Buddy Vedder, Gerard Joling, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver gaan in één avond de identiteit van zes toepasselijk verklede BN'ers proberen te raden.

Nieuw gezicht

Omdat ook dit jaar het thema van de special oud & nieuw is, zijn de pakken van 2020 van stal gehaald. Oliebol, Champagne, de Klok, het Vuurwerk en de Sneeuwpop worden opgepimpt zodat ze sprankelender dan ooit door vijf verse sterren gedragen kunnen worden. Om het een beetje spannend te houden is er één gloednieuw personage aan de line-up toegevoegd. Maar nu is al duidelijk wie dat gaat worden.

Kerstboom

Enkele weken geleden brak er tijdens de repetities van The masked singer brand uit in de studio. In allerijl werden de kostuums in veiligheid gebracht, waardoor ze lange tijd open en bloot buiten stonden. De camera's van RTL Boulevard waren ter plaatse om verslag te doen van de nasleep. Op de beelden was tussen de dozen een deel van een wel heel feestelijk versierde kerstboom te zien. Inmiddels is duidelijk dat dit pak niet in het reguliere seizoen te zien is, waardoor het mysterie over de nieuwkomer in de oudejaarsspecial is opgelost. 

Maar wie er in zit? Dat blijkt op vrijdag 31 december!

Meer over