Karaoke met Adele best bekeken op YouTube

7 December 2016 14:23 | amusement | Door Televizier

De Carpool Karaoke met Adele is de best bekeken YouTube-video van 2016. De jolige zangpartij werd 135 miljoen keer bekeken.

De video met James Corden en Adele kwam in januari online en had dus het hele jaar om grote aantallen te scoren. In de video zit Adele in de auto met talkshowhost James Corden en zingt ze haar eigen liedjes en die van anderen. Uit het filmpje bleek ook dat Adele best een aardig potje kan rappen. De video werd niet alleen waanzinnig veel bekeken maar ook nog eens 1,7 miljoen keer geliked.

Videosnack: Michelle Obama in de Carpool Karaoke

Pen Ananas Pen

De op een na populairste YouTube-video van het jaar is het uitermate flauwe 68 seconden durende liedje Pen-Pineapple-Apple-Pen van de Japanse komiek Piko-Taro. Die video werd een hit dankzij Justin Bieber die twitterde dat het zijn favoriete video van het hele internet was. Pen-Pineapple-Apple-Pen werd 95 miljoen keer bekeken.

Ratelslang

Het filmpje What's inside a rattlesnake, waarin een ratelslang wordt opengesneden om te kijken wat erin zit, trok 59 miljoen liefhebbers en werd daarmee derde.

Over YouTube gesproken: ga ook eens kijken op het YouTube-kanaal van Televizer.nl. Het is er hartstikke leuk!

Maar dit is dus de grote YouTube-winnaar van dit jaar.

 

 

Meer over