Eet alleen maar poeders

Karin Bloemen viel 25 kilo af

18 februari 2019 11:55 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Kijkers van Jinek viel het vorige week al op, Karin Bloemen is hartstikke veel afgevallen. Nu maakt de cabaretière bekend dat ze maar liefst 25 kilo lichter is.

Karin Bloemen ging de kilo's vooral te lijf vanwege haar gezondheid. Ze kreeg vorig jaar twee kunstknieën en wil voorkomen dat er nog meer ledematen vervangen moeten worden. Om die 25 kilo te laten verdwijnen moest Karin wel veel laten.

Zakjes poeder

De zangeres eet bijkans niks meer. Ze eet geen suikers, koolhydraten vlees, vis, zuivel en fruit. In plaats daarvan verorbert Karin zakjes met poeder, en dat zijn geen culinaire hoogstandjes. Toch maakt Karin er het beste van, zo vertelt ze aan de Telegraaf. „Van het ene zakje bak je een pannenkoekje, uit een ander zakje haal je brood of pasta. Dat combineer je met elke dag ’s middags een salade en bij het avondeten groenten.” Wat Karin betreft is ze nu klaar met afvallen, ze heeft niet de ambitie om een tweede Sylvie Meis te worden.

Jinek

Vorige week zat Karin Bloemen bij Jinek om over Ajax te praten. Op twitter waren de reacties op haar nieuwe uiterlijk wisselend.

Meer over