Karin trekt zich terug uit Help Mijn Man is Klusser rechtszaak

De zaak van ontevreden Help, Mijn Man is Klusser-deelnemer Karin tegen RTL is van de baan. Karin klaagde over de stopcontacten, maar wil nu rust.  

De 28-jarige Karin kwam in april in opspraak toen zij aan het eind van de uitzending haar beklag deed bij een verbaasde John Williams  over haar spiksplinternieuwe keuken. Ze was totaal ontvreden met het formaat werkblad en miste vooral stopcontacten. Bovendien wilde Karin helemaal geen nieuwe keuken. 2 miljoen kijkers bleven verbouwereerd achter.

Grote nachtmerrie 

De Roosendaalse sleepte begin deze maand de omroep en de producent voor de rechter. Karin betoogde dat haar stopcontactloze leven sinds de uitzending één grote nachtmerrie is geworden en dat de uitzending geknipt was in haar nadeel. Maar die zaak is nu van de baan. Advocaat Bart Elbé zei gisteren in het AD dat Karin zich terugtrekt uit de zaak. 

Vage reden 

De advocaat van RTL voerde aan dat de beelden een waarheidsgetrouw beeld gaven en geeft de schuld van Karin's ellende aan sociale media. ‘’Op sociale media is vervolgens een eenzijdig beeld ontstaan, maar als RTL hebben wij daarin niets verkeerd gedaan."

Karin is het zat

Intussen is het leven van Karin er niet gemakkelijker op geworden. Advocaat Elbé: ‘’Zij is zeer aangedaan door alle krankzinnige reacties. Ze wil nu rust en zal dat ook krijgen. Ze heeft het wel gehad." En wij eigenlijk ook wel.

Lees ook: Kijkcijfers: 1,6 miljoen voor bijzondere Help, Mijn Man is Klusser 

Klagende Karin: ''Help Mijn Man Is Klusser knipt positieve reactie weg''

Klagende Karin sleept Help Mijn Man is Klusser voor de rechter 

 

Reageren