Karin van Uitstel van Executie reageert

7 februari 2018 19:56 | amusement | Door Televizier

Karin zorgde dinsdagavond voor nogal wat ophef door in Uitstel van executie teleurgesteld te reageren op haar mooi opgeknapte huisje. Vanmiddag heeft ze gereageerd op de ontstane commotie.

Aan RTL vertelt ze: „Ik wil voorop stellen dat ik nooit ondankbaar ben geweest voor alle hulp en inzet die iedereen heeft gepleegd. Zonder hen had ik het echt nooit gered.”

Mooi huis

Volgens Karin was ze de schrik nog niet helemaal te boven toen ze het huis bekeek met Martiin Krabbé. En daarom reageerde ze op opvallende wijze. „Mijn verwachtingen en wat ik voor de nieuwe bewoners voor ogen had voldeden niet volledig aan de werkelijkheid. Nadat alles rustig was ingedaald heb ik nogmaals het huis met Martijn bekeken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze er een mooi huis van hebben gemaakt.”

Blinde paniek

Martijn Krabbé reageerde bij RTL en heeft alle begrip voor Karin. „Ik had natuurlijk zoals veel mensen in eerste instantie iets van: 'goh, wat een rare reactie is dit'. Maar naarmate ik iets verder door het huis liep met haar, snapte ik eigenlijk heel goed wat er aan de hand was. Het was niet zozeer ondankbaarheid, maar gewoon blinde paniek. Wat je vaak ziet bij mensen die zeg maar de grip of controle over hun leven een beetje kwijtraken, is dat ze ook het overzicht echt kwijt zijn. Dan wordt het een chaos en ga je juist op details letten.”

Overigens is het huis van Karin nog steeds niet verkocht.

Lees ook: De reactie van Karin deed sterk denken aan een andere Karin

Meer over