Roddels

Karine reageert op geruchten oplichting boer Geert Jan

28 april 2020 10:52 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
Karine heeft eindelijk iets gezegd over het verhaal in Story waarin stond dat ze boer Geert Jan voor tienduizenden euro's zou hebben opgelicht. 'Zo blij dat ik het zelf beter weet'.

De geruchten over de oplichting gingen al weken, het was alleen nog niet duidelijk om welke vrouw het ging. Nu Geert Jan in de meest recente aflevering van Boer zoekt vrouw koos voor Karine, moest zij wel de oplichter in kwestie zijn. Karine vond daarom dat het tijd was te reageren. 

Eerlijk gesprek

Dat deed ze naar aanleiding van de Facebook-column van Rick Evers (niet de royaltydeskundige met dezelfde naam) die iedere week iets schrijft over de avonturen van de boeren. In deze column verwees Rick naar de vermeende oplichting van Karine en dat schoot haar in het verkeerde keelgat. Ze reageerde als volgt in de comments: 'Wat een trieste opmerking!. Je gelooft dus een gerucht. Zo blij dat ik het zelf beter weet. Je moet je huiswerk echt beter doen Rick! Valt me tegen van je hoor. Maar na 10 augustus, einde van mijn contract, ben je welkom voor een eerlijk gesprek.'

Story maakt levens kapot

Karine had ook nog een boodschap voor Story die het verhaal de wereld inhielp: 'Story maakt levens kapot, maar ik ben een sterke vrouw. Helaas, deze truc is mislukt.' We moeten dus nog even wachten op het verhaal van Karine, maar sappig is het allemaal wel. Story wist ook nog te vertellen dat boer Geert Jan een rechtszaak voerde tegen Karine en dat hij na alle ellende psychische hulp nodig had. 

Koeltjes

Wat er ook is gebeurd, het lijkt er niet op dat de boer en Karine een lang en gelukkig leven tegemoet zijn gegaan na de opnames. Het huisbezoekje van Geert Jan aan Karine, in de meest recente aflevering van Boer zoekt vrouw, verliep behoorlijk koeltjes. Karine leek er nog weinig zin in te hebben. 

Meer over