In nieuw seizoen

Kasteelvrouwe Emmy gaat evenementen organiseren

4 augustus 2023 13:46 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Omroep MAX
Het duurt niet lang meer totdat Kasteelvrouwe Emmy weer op de buis verschijnt met een nieuw seizoen. Wat we gaan zien? Emmy gaat evenementen organiseren.

Dat is te lezen in een persbericht van Omroep MAX en werd eerder al min of meer naar buiten gebracht in de aankondiging.

Motorongeluk van zoon Wisse

Lange tijd lag alles stil voor Emmy vanwege een ernstig motorongeluk van zoon Wisse. Inmiddels gaat het beter met hem en heeft Emmy weer tijd en energie om zich op haar kasteel te focussen. 

Emmy organiseert evenementen 

En er is voldoende energie bij Emmy, die in het nieuwe seizoen weer druk bezig is met allerlei initiatieven. "Emmy zit boordevol nieuwe plannen en ideeën, ze wil evenementen organiseren in haar kasteel. Haar grote droom: een 18e eeuws gekostumeerd bal in de stijl van Napoleon en Joséphine", is in het persbericht te lezen. Een kostuum uitzoeken doet ze samen met haar partner Rutger.

Kasteelvrouwe Emmy is vanaf 13 augustus drie weken lang elke zondag om 21:20 uur te zien bij MAX op NPO1. Uiteraard verzorgt André van Duin weer de voice-over

Meer over