Katherine uit Boer Zoekt Vrouw heeft een vriendin

Katherine, die door boerin Bertie naar huis werd gestuurd, is inmiddels geen single meer. Bij een kookworkshop ontmoette ze een nieuwe vlam.

In Boer Zoekt Vrouw koos boerin Bertie voor Esther en dus moest Katherine na een moeizame logeerweek de Zeeuwse boerderij verlaten. Maar Katherine is inmiddels gelukkig met een andere vrouw.

Kookworkshop

"Ik heb alweer een tijdje een vriendin," onthult Katherine op de website van de KRO. "Ik heb haar na de logeerweek ontmoet tijdens een roze kookworkshop in Nijmegen. We zijn heel blij met elkaar." Misschien is de nieuwe liefde van Katherine dus een echte keukenprinses. Een heel verschil met Bertie, die het liefst patat haalde voor haar logees.

Echt niet leuk

Voor Katherine was de logeerweek een behoorlijke tegenvaller: achteraf zei ze dat het 'echt niet leuk' was en dat ze 'heel erg opgelucht' was dat Bertie haar niet koos. De boerin reageerde daar luchtig op“Weet je, dat zegt dan misschien wat over haar. Nou ja, prima toch?”

Ciska

Ook veel andere vrouwen die in Boer Zoekt Vrouw werden afgewezen door Bertie, zijn inmiddels gelukkig in de liefde. Ciska, zelf vertrokken na een paar dagen logeren, vond een nieuwe vlam via Tinder. En twee vrouwen die na de speeddates afvielen, Joke en Wies, kregen een relatie met elkaar.

Lees ook
Ondertussen is de door boer Geert afgewezen Ada ook op zoek naar een nieuwe man.

Reageren