Katja Römer-Schuurman presenteert nieuw programma Alles voor je kind

7 maart 2014 14:10 | amusement | Door Televizier

Kersverse NCRV-presentatrice Katja Römer-Schuurman heeft een nieuwe klus te pakken. Ze verdiept zich voor het programma Alles voor je kind in de wereld van getalenteerde kinderen en hun gezinnen.

Römer-Schuurman trekt in het programma op met een 12-jarig voetballertje dat is gescout door een Franse topclub en een ballerina van 15 die mag dansen bij een wereldberoemd Russisch gezelschap, laat de omroep weten.

Liefde voor je kind

Katja zegt over het programma: ''Ik kan me voorstellen dat je uit liefde voor je kind bereid bent ver te gaan en dat je er veel voor wilt opofferen. Maar de kinderen en ouders in dit programma gaan wel heel erg ver. Het volgen van een aantal gezinnen, dat omwille van het talent van een van de kinderen, huis, baan en vrienden achter zich laat, lijkt me ontzettend interessant en ik verheug me er dus ook enorm op!”

Nog meer op de planning

Naast het presenteren van het programma Alles voor je kind zal Katja ook gaan acteren in een dramaserie en staat er nog een populair wetenschappelijk programma op de planning.

Römer-Schuurman tekende een tweejarig contract bij de NCRV.

Meer over