Kay Nambiar wint Nationale sekstest

26 januari 2017 11:35 | amusement | Door Televizier

© Gabriela Hengeveld - RTL

Presentator, model en muzikant Kay Nambiar mag zichzelf een laar lang de sekspert van Nederland noemen. Woensdagavond won hij de Nationale sekstest 2017. Als dat geen prestatie is.

Van de bekende Nederlanders bleek Patricia Paay over de minste bedkennis te beschikken. Van de 25 vragen scoorde zij maar zes punten. We hadden meer verwacht van Patricia die net getrouwd is met de 35 jaar jongere miljonairszoon Robbert Hinfelaar. “Met mijn levenservaring zou het toch wel moeten lukken”, zei Paay in het programma, voor de uitslag bekend werd gemaakt. 

Award

Kay, winnaar van Expeditie Robinson in 2014, beantwoordde 13 vragen goed. Hij ging naar huis met een banaan met een condoom erom. De award werd uitgereikt door Yolanthe Sneijder-Cabau die de Sekstest presenteerde met Rick Brandsteder.

Oogbal

Een opvallend moment in de show was toen Rick zijn co-presentatrice vroeg of ze wel eens een oogbal heeft gelikt. Dat had ze niet, maar Yolanthe voegde meteen de daad bij het woord en likte Rick zijn oogbal. De presentator was daarna even van zijn apropos gebracht.

Seks en alcohol

Ook Geneviève Fox, bekend van haar vrijpartijen in Oh oh daar gaan we weer en Holland’s next top model-winnares Loiza Lamers namen deel aan de Sekstest. Zij kregen vragen als ‘In welk land mag je eerder seks hebben dan alcohol drinken?’ en ‘Wat groeit er bij vrouwen wanneer ze opgewonden zijn?’ De antwoorden: in Nederland mag je eerder seks hebben dan alcohol drinken en de clitoris, vagina en borsten groeien wanneer vrouwen opgewonden zijn. 

Meer over