Kees Tol en Kim-Lian van der Meij zoeken de ultieme tweeling in De Nationale Tweelingtest

Kim-Lian van der Meij en Kees Tol presenteren binnenkort De Nationale Tweelingtest. Het SBS 6-programma gaat 9 maart van start.

SBS 6 heeft tweehonderd eeneiige tweelingen opgetrommeld voor De Nationale Tweelingtest. Zij strijden onder leiding van Kim-Lian van der Meij en Kees Tol in zes afleveringen om de titel ‘Ultieme Tweeling’.

De Nationale Tweelingtest

De Nationale Tweelingtest wordt uitgevoerd middels populair wetenschappelijke tests en grote opdrachten op locatie. Zo wordt er gekeken of tweelingen even bang zijn voor bijvoorbeeld parachute springen of achtbanen, of de tweelingen hetzelfde dansen en of ze dezelfde geurhormonen hebben.

Kees Tol 

Kees Tol meldt dat de eerste afleveringen al zijn opgenomen. “In Nederland zijn er zo’n 40.000 tweelingen waarvan 14.000 eeneiig. Tijdens de eerste opname van De Nationale Tweelingtest hadden we maar liefst 200 tweelingen bij elkaar, het leek alsof we dubbel zagen! Ik vind het heel bijzonder om al die tweelingen samen te zien”, aldus de Volendammer.

Kim-Lian van der Meij 

Ook Kim-Lian is enthousiast over De Nationale Tweelingtest. “De tweelingen onderling zijn erg leuk om te observeren. Ze lijken allemaal ontzettend op elkaar maar zien dat van zichzelf niet. Dat zorgt voor leuke situaties als ze zichzelf met andere tweelingen vergelijken”.

Kees Tol presenteert ook het tweede seizoen van Hollands Beste Bloemstylist.

Reageren