Als klusjesman?

'Kees Tol heeft rol in nieuw programma van Sander Lantinga'

24 april 2020 14:42 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Instagram Kees Tol

Sander Lantinga is vanaf 25 mei te zien met een nieuw programma bij BNNVARA. De radio-dj trekt daar ook weer een overall voor aan, zo blijkt uit een te vroeg geplaatste foto van Kees Tol.

Kees Tol deelde vrijdag op zijn Instagram een foto van hem en Sander Lantinga in een groene overall. Met een aantal hashtags zoals #klusjesmannen ##tikemaan #bnnvara en #tobecontinued doelde de Volendammer op een onderdeel van het nog niet bekend gemaakte programma dat enigszins lijkt op een remake van De Klusjesmannen, het programma dat in 2011 en 2012 te zien was bij de publieke omroep. Inmiddels heeft de presentator de foto verwijderd.

Serious Request

In De Klusjesmannen waren het Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen die klusjes uitvoerden. De Klusjesmannen komt voort uit een actie van Serious Request uit 2010, waarmee Sander en Rámon geld ophaalden voor het goede doel.

Reactie

In een reactie aan de redactie van Televizier vertelt BNNVARA dat het niet om het specifieke programma De Klusjesmannen gaat. "Wat Kees heeft gedeeld is een heel klein onderdeel van een groter programma van Sander Lantinga dat op 25 mei start. Zoals je begrijpt was het niet de bedoeling dat Kees hier iets over deelde. Op 11 mei geven wij een persbericht uit over het desbetreffende programma van Sander Lantinga."

Meer over