Kees Tol mag door met Hollands Beste Bloemstylist

19 januari 2015 17:03 | amusement | Door Televizier

© Elvin de Boer

Hollands Beste Bloemstylist was vorig jaar een onverwacht groot succes. Daarom mag Kees Tol een tweede seizoen maken met nieuwe bloemschikkers.

Zo te zien verandert er niet veel in het tweede seizoen. Kees Tol laat bloemisten die gekroond willen worden tot Hollands Beste Bloemstylist moeilijke opdrachten uitvoeren met bloemen. De kunstwerken worden beoordeeld door een jury en de slechtst presterende deelnemer moet iedere week naar huis. Of deelnemers, want met afvallers was Hollands Beste Bloemist niet zuinig. Kees Tol stuurde rustig 2 à 3 mensen per keer weg.

25.000 euro

Diegene die er met de prestigieuze titel Hollands Beste Bloemstylist vandoor gaat, wint niet alleen deze titel, maar ook een startkapitaal voor een eigen zaak (vorig seizoen was dat 25.000 euro) inclusief een paar vaste opdrachten om direct aan de slag te kunnen.

800.000

Ondanks alle aanwezige bloemen (en een paar extravagante kandidaten), was het presentator en Televizier Talent Award-winnaar Kees Tol die de show stal tijdens het eerste seizoen. De Volendammer presenteerde zijn eerste eigen programma losjes en gezellig en krijgt daar nu een beloning voor. Wekelijks keken zo'n 800.000 mensen naar Kees en de bloemsierkunsten.

Vorig jaar ging Sarah er met de titel vandoor.

Meer over