Auw!

Kees van der Spek krijgt weer klappen

7 oktober 2021 16:55 | amusement | Door Merlin Everts

© Roland J.Reinders

Kees van der Spek heeft tijdens opnames van zijn programma rake klappen van een afperser gekregen. De beelden zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt. 

 

Dat de programmamaker vaker agressieve types treft tijdens het maken van zijn shows is bekend. Zo ontving Kees ook al eens klappen in Polen tijdens opnames van zijn andere programma Oplichters in het Buitenland.

Kees reist voor zijn shows de hele wereld over, maar uitgerekend in Deventer krijgt hij dit keer te maken met een oplichter met losse handjes.

In een reactie aan RTL vertelt hij: “Deze zag ik niet aankomen. We waren een afperser op het spoor in het oosten des lands en toen ik hem aansprak, kreeg ik zomaar vanuit het niets een keiharde stomp in mijn zij. Het heeft drie dagen zeer gedaan.”

Oplichters Aangepakt

Van Zuid-Afrika tot Curaçao en van Ibiza tot... Deventer, overal zitten de oplichters en waar zij zijn, gaat ook Kees. Dit seizoen komen veel zaken met online-criminelen aan bod.

Zo behandelt de crime-fighter onderwerpen die te maken hebben met sextortion, het stelen van iPads via grote webwinkels en het lukt Kees van der Spek om te infiltreren in een grote beleggingsfraude. 

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt is vanaf dinsdag 12 oktober om 20:30 uur te zien bij RTL 5.

Meer over