KEET! weg bij Telekids

5 januari 2017 11:37 | amusement | Door Televizier

© RTL

Janouk Kelderman, de dame die KEET! speelt, heeft zin in andere dingen en dus houdt RTL het maar helemaal voor gezien met het personage.

KEET! is sinds 2010 het gezicht van het vernieuwde Telekids. Eerst werd ze gespeeld door Yvonne Coldeweijer (die dit seizoen kandidaat is in Wie is de Mol?), maar sinds 2014 is Janouk Kelderman KEET! Zij houdt er o.a. mee op omdat ze een rol te pakken heeft in de musical Hans & Grietje.

Veel optredens

„Als 22-jarige startte ik letterlijk rechtstreeks uit de schoolbanken bij Telekids. Ik heb daar in mijn rol als Keet! de leukste programma’s gepresenteerd en vele optredens door het land gehad. Ik heb er veel geleerd en daar ben ik RTL Telekids heel dankbaar voor”, zo zegt Janouk. Maar nu is het volgens de blondine tijd voor nieuwe uitdagingen.

Raak!

Volgens RTL betekent dit niet dat KEET! voorgoed verleden tijd is. De zender wil eerst eens zien hoe het zonder KEET! gaat. Telekids introduceert intussen wel nieuwe gezichten bij de zender. Daan, Roos en Sharon van de meidengroep Raak! (ook al met een uitroepteken) presenteren op 7 januari het programma Nieuwjaarsplons op RTL 8.

Bewegen

Zenderbaas Olaf Swinarski is zeer enthousiast over de nieuwste aanwinsten:Sharon, Daan en Roos zijn een aanwinst voor Telekids Mini’s: het zijn drie super performers op het gebied van kinderentertainment. Ze weten de jongste kinderen te boeien en bewegen.”

Heb je geen idee hoe Raak! klinkt maar wil je dat wel graag weten? Hier zijn ze:

Meer over