Vanaf 11 juli

Deze BN'ers strijden in nieuw seizoen Ik Weet Er Alles Van VIPS

28 juni 2022 13:33 | amusement | Door Judith Regeling

© RTL still
Het nieuwe seizoen Ik Weet Er Alles Van gaat bijna van start. RTL heeft daarom in een promovideo alvast de BN'ers onthuld die in de eerste week ten strijde trekken.

Eén ding is zeker: het is een heerlijk veelzijdig groepje.

Ik Weet Er Alles Van

In de kennisquiz Ik Weet Er Alles Van proberen zes deelnemers, ieder met een eigen specialisme, vijf dagen lang een groot geldbedrag te winnen door zoveel mogen vragen goed te beantwoorden. Klinkt niet erg origineel, maar wat deze quiz onderscheidt van andere programma's binnen dit genre, is dat mensenkennis ook een rol speelt. De deelnemers kunnen namelijk elkaar uitdagen tot een duel en er met elkaars geld vandoor gaan. 

Rudolph van Veen

Ook dit jaar vindt er voorafgaand aan de reguliere reeks weer een VIP-week plaats, zo blijkt uit een promo die RTL gisteren uitzond en die gelijk een onthulling met zich meebracht. We weten namelijk nu dat onder meer tv-kok Rudolph van Veen, tv-persoonlijkheid Sergio Vyent, zangeres Do, presentatrice Bobbi Eden, Omroep MAX-baas Jan Slagter en actrice Dilan Yurdakul gaan strijden. Zij denken alles te weten over tennis, Marvel-films, Los Angeles, Bijbel en Fitness & Gezondheid. 

Ik Weet Er Alles Van is vanaf 11 juli van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over