Geef je op!

Kennisquiz Ik Weet Er Alles Van zoekt kandidaten voor mogelijk nieuw seizoen

9 augustus 2022 14:44 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland still
Het is nog allesbehalve zeker dat de kennisquiz Ik Weet Er Alles Van volgend jaar weer een nieuw seizoen krijgt. Toch is productiemaatschappij Blue Circle nu al druk aan het casten.

Eigenlijk niet zo gek: het programma met 'quizmaster' Ruben Nicolai scoort namelijk deze zomer opnieuw de pannen van het dak!

Lees ook: Ruben Nicolai vervangen in gloednieuw seizoen Lego Masters 

Ik Weet Er Alles Van

In de kennisquiz Ik Weet Er Alles Van proberen zes deelnemers, ieder met een eigen specialisme, vijf dagen lang een groot geldbedrag te winnen door zoveel mogen vragen goed te beantwoorden. Klinkt misschien niet erg origineel, maar wat deze quiz onderscheidt, is dat mensenkennis ook een rol speelt. De deelnemers kunnen namelijk ook elkaar uitdagen en er met elkaars geld vandoor gaan. 

Eventueel nieuw seizoen

Hoewel het dus nog allesbehalve zeker is dat het programma volgende zomer weer te zien is, denken de makers alvast vooruit. Ze hebben namelijk een oproep geplaatst voor een nieuw seizoen. "Heb jij een hobby of interesse waarover jij gepassioneerd kan vertellen of waarvan jij veel weet? Van schattige dieren tot toeristische hoogtepunten, van de middeleeuwen tot moderne kunst, en van zoete lekkernijen tot bekende talkshows?" Geef je dan nu op via deze link. Aanmelden voor dit seizoen is niet meer mogelijk. 

Ik Weet Er Alles Van is nu nog iedere maandag t/m vrijdag rond 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over