Kensington cancelt DWDD mini-concert

23 november 2015 10:47 | amusement | Door Televizier

DWDD zou vandaag helemaal in het teken staan van de band Kensington die een heus mini-concert zouden verzorgen. Die plannen zijn door ziekte nu van de baan.

Kensington is de grootste Nederlandse band van het moment, reden voor DWDD om flink uit te pakken. Niet alleen zouden ze langer dan een minuut spelen, de show zou voor de gelegenheid ook deels vanuit het Westergastheater komen. 

Uitzieken

Maar zondag werd bekend dat de band zich wegens ziekte terugtrekt. In een verklaring liet Kensington weten later deze week volledig fit in het Ziggo Dome te willen staan en daarom maandag vrij te nemen: "Excuses voor de mensen die zich hadden verheugd op dit event, maar dit is even overmacht."

Nieuwe gasten

Dit betekent wel dat Matthijs van Nieuwkerk en de redactie van DWDD in allerijl een nieuwe maandagshow moeten produceren. Overigens is het de tweede muzikale domper voor Matthijs in korte tijd. Hij zou zondag het concert bezoeken van zijn grote idool Charles Aznavour, maar de 91-jarige chansonier moest eveneens door ziekte afzeggen.

Meer over