Feestdagen in Zweeds Lapland

Dit gaat er gebeuren in Kerst met de Familie Meiland

8 december 2020 09:48 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
SBS 6 viert dit jaar kerst met de familie Meiland in Zweeds Lapland. De eerste details en de trailer voor de feestdagenspecials van de populairste realityfamilie van Nederland zijn bekend.

In 2019 vierden Martien, Erica en de rest nog groots de feestdagen op Chateau Marillaux, maar er kan veel gebeuren in één jaar. Inmiddels woont de familie in Hengelo en had Martien na de verhuizing en al zijn tv-werk geen puf meer voor een groots feest.

Zweeds Lapland

Daarom is besloten om eind oktober een winters avontuur te beleven. Martien wilde een witte kerst en na wat zoekwerk vond Maxime Zweeds Lapland, de enige noordelijke locatie in Europa waar nog geen corona inreisverbod voor gold. Alle reden voor de familie om de koffers te pakken. 

Blokhut

De familie heeft niet stilgezeten tijdens hun verblijf in het sprookjeachtige gebied. Ze hebben een ijshotel bezocht, kennis gemaakt met de inheemse bevolking de Sami en de kleine Claire heeft zelfs een bezoekje aan de Kerstman gebracht. Een trektocht met husky's zal ongetwijfeld ook heel wat hysterische gilpret opleveren. Tussendoor kon het gezin ook heerlijk ontspannen in hun blokhut met sauna. Uiteraard heeft Martien het vakantiehuisje helemaal chateauwaardig versierd voor een onvergetelijk (vroeg) kerstfeestje. 

Leader 

Uit de eerste beelden van Kerst met de familie Meiland blijkt al hoe warm, knus en gezellig de afleveringen worden. De sneeuwpret begint op dinsdag 22 december, gaat de 23e vrolijk verder en komt met een dubbele aflevering op kerstavond tot een sfeervol hoogtepunt. De afleveringen beginnen om 20.30 uur.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Meer over