Kevin Spacey op 29 november naar Ahoy

Kevin Spacey komt op 29 november naar Ahoy Rotterdam. Niet om een mopje te zingen maar om te vertellen over het succes van House of Cards en het effect van dat succes op Netflix.

BusinessBoost Live wil graag inspirerende verhalen van beroemde ondernemers vertellen in combinatie met enterainment.  Andere sprekers op 29 november zijn John de Mol, Jan Jaap van der Wal, Jitse Groen (thuisbezorgd.nl) en Pieter Zwart (Coolblue). Eva jinek en Winston Gerschtanowitz presenteren het evenement.

House of cards

House of Cards was de eerste serie die Netflix zelf maakte. De reeks over de machtbeluste Francis Underwood (Kevin Spacey) en zijn klim in de Amerikaanse politiek zorgde voor veel meer abonnees voor de streamingdienst en dientengevolge voor veel meer eigen Netflix-series.

Vorig jaar was de eerste editie van het evenement dat toen nog Inspiration 360 heette in de Ziggo Dome. Toen waren Richard Branson en Al Gore te gast.

Kaartjes

De kaartverkoop is vandaag van start gegaan via de website van BusinessBoost Live. De goedkoopste kaartjes kosten 42,00 euro, de duurste 530,00 euro. Daarvoor krijg je dan wel toegang tot Ahoy via een speciale VIP entree en onbeperkt drank.

Reageren