Kick-off van Boer Zoekt Vrouw 2014

Dit keer geen landerijen op ­Tanzania of Canada, maar boerderijen in eigen land. Yvon Jaspers stelt tien vrijgezelle boeren voor in Boer Zoekt Vrouw: Kick-Off.

Na de internationale avonturen in de vorige reeks, gaat Yvon Jaspers nu weer op zoek naar liefdeskandidaten voor boeren in Nederland. In de Boer Zoekt Vrouw Kick-Off stelt ze de tien vrijgezelle agrariërs voor. „Het zijn weer heel andere boeren dan die we tot nu toe hebben gezien”, licht ze een tipje van de sluier op. „Een aantal heeft een bedrijf dat we nog nauwelijks kennen, een aantal woont op een plek die we niet eerder zagen in het programma.”

Leuke boer

Yvon rijdt niet meer in haar kenmerkende blauwe busje van de ene naar de andere boerderij, want dat heeft het begeven. Ze heeft nu een jeep, en haar eigen hond gaat gezellig met haar mee (zie foto). Wie een leuke boer ziet in deze aflevering, heeft twee weken de tijd om te reageren. Daarna wordt het seizoen opgenomen, dat vanaf 4 ­januari 2015 is te zien.

Nieuw in Nederland

Yvon Jaspers vindt het heerlijk dat ze nu weer heel Nederland gaat doorkruisen. „Doordat we vorig jaar Boer Zoekt Vrouw Internationaal hebben gemaakt, is het alweer twee jaar geleden dat we door het land gingen. Nu voelt het toch weer als nieuw.” Ze sluit overigens niet uit dat ze nog een keer geëmigreerde agrariërs gaat helpen aan een partner. „De wereld zit vol met ­Nederlandse boeren die zo hard aan hun bedrijf werken dat de liefde erbij inschiet. Het lijkt me heel bijzonder nog een keer dat avontuur in te duiken.”

Boer zoekt vrouw kick-off amusement  20.20 l NPO 1

Reageren