Alles wat je moet weten

Kijk hier gratis naar De Slimste Mens: All Stars - seizoen 2

12 september 2023 10:12 | amusement | Door Judith Regeling

© KRO-NCRV
Het reguliere seizoen van De Slimste Mens is voorbij, maar je hoeft het programma zeker nog niet te missen. Via deze weg leggen we uit hoe je gratis naar de spin-off De Slimste Mens: All Stars kan kijken.

Wie treedt er in de voetsporen van winnaar Tom Kleijn?

Lees ook: Deze bekende Nederlanders nemen revanche in De Slimste Mens: All Stars 

De Slimste Mens: All Stars

De Slimste Mens: All Stars lijkt in de basis enorm op de reguliere variant. De spelregels en de spelletjes zijn namelijk hetzelfde. Toch nemen in deze editie oud-deelnemers het wederom tegen elkaar op, ditmaal in groepjes van vier. De twee kandidaten die na de ronde van het Collectief Geheugen de meeste punten hebben verzameld, gaan door naar de finale. De uiteindelijke winnaar van de aflevering plaatst zich voor de grote finale.

Aan Bram Krikke, actrice Jaike Belfor, journalist Wouter de Winther en wiskundige Ionica Smeets de eer om het spits af te bijten.

Wanneer is het tweede seizoen van De Slimste Mens: All Stars te zien?

Het tweede seizoen van De Slimste Mens: All Stars is van 11 t/m 15 september dagelijks te zien bij KRO-NCRV op NPO Start. Van 11 t/m 14 september strijden telkens vier nieuwe kandidaten tegen elkaar. Op 15 september keren alle dagfinalisten terug. Slechts een van hen zal zich aan het einde van de rit mogen kronen tot 'De Slimste Mens'.

Hoe kijk je gratis naar De Slimste Mens: All Stars?

In vergelijking met de reguliere editie is De Slimste Mens: All Stars niet op televisie te zien, maar enkel online. Toch hoef je er geen duur abonnement voor aan te schaffen. De Slimste Mens: All Stars is namelijk gratis te zien via NPO Start. Bekijk de afleveringen hier. 

Heb je een abonnement op NLZiet? Ook dan kun je dagelijks naar een nieuwe aflevering kijken. Dat kan via deze link

Meer over