'Kleuter'

Kijkers B&B Vol Liefde niet te spreken over gedrag van Martijn

17 augustus 2023 21:44 | amusement | Door Tessa Kok

© Videoland / B&B Vol Liefde

B&B-eigenaar Martijn heeft inmiddels al een hoop vrouwen over de vloer gehad in B&B Vol Liefde, maar van liefde is absoluut nog geen sprake. Ook met Tamara zit er niets meer in dan vriendschap. Kijkers kunnen het gedrag van Martijn tegenover de vrouwen maar niet begrijpen. 

Te druk

In B&B Vol Liefde zien kijkers al langer dat Martijn het vaak druk heeft met zijn B&B en daardoor maar weinig aandacht heeft voor de dames die voor hem naar Thailand zijn gekomen. Kijkers hebben er nu wel genoeg van dat hij zich maar blijft schuilen achter het feit dat hij te druk is. Ze zijn dan ook niet te spreken over zijn gedrag, want volgens de mensen voor de buis doet de B&B-eigenaar maar weinig om de vrouwen echt te leren kennen en een band op te bouwen.

Afscheid

In de uitzending van donderdag werd duidelijk dat Tamara ook niet de liefde is voor Martijn. Nadat het eerst nog wel gezellig was tussen de twee, was het afscheid heel koel. Tamara vertrok en Martijn gaf geen enkele reactie. Die actie van hem kan weer op veel kritiek rekenen van de mensen thuis. 

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Meer over