Nieuw gezicht

Kijkers B&B Vol Liefde onder de indruk van nieuwkomer Ed

24 juli 2023 21:45 | amusement | Door Tessa Kok

© Screenshot Videoland / B&B Vol Liefde

In alweer de elfde aflevering van het succesvolle programma B&B Vol Liefde werden kijkers getrakteerd op een aantal nieuwe deelnemers. En één van de drie nieuwelingen weet nu al de harten van de mensen thuis te veroveren!

Kijkers zijn vol lof over Ed, de nieuwkomer die de liefde hoopt te vinden bij B&B-eigenaar Marian. 

Nieuwkomer Ed

In de aflevering van maandag wordt Joy in zijn B&B in Spanje verrast door de komst van de energieke Nathalie. Gepensioneerd sales- en marketingmanager Ed is naar Portugal gereisd voor Marian en alleenstaande moeder Diana uit Veenendaal staat bij B&B-eigenaar Martijn op de stoep.

Marian heeft het momenteel al aardig druk met deelnemers Olof en Jan in haar B&B in Portugal, maar in de uitzending van maandag komt daar nog iemand bij: Ed. En dat is niet zomaar iemand, maar haar persoonlijke favoriet! De 66-jarige gepensioneerde sales- en marketingmanager uit Noordwijk maakt niet alleen een goede eerste indruk bij Marian, ook de kijkers thuis raken maar niet over hem uitgepraat. Zo noemen kijkers hem energiek en verfrissend. Sommige kijkers geloven al dat hij een echte kanshebber is om de liefde te vinden bij Marian. Een veelbelovend begin van het verblijf!

Bekijk ook: alles over B&B Vol Liefde

Afscheid

Hoewel de uitzending van maandag vooral in het teken stond van de nieuwkomers, was er ook weer een exit. In de aflevering zagen mensen thuis hoe Hans zijn spullen pakt en vertrekt uit de B&B van Petri. De bom was al eerder gebarsten tussen Petri en Hans en daarom kwam het afscheid van Hans totaal niet onverwacht. De mensen voor de buis zijn vooral blij voor Hans, omdat het al vrij snel bleek dat er geen liefde zou opbloeien tussen de twee.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien op RTL4 of een week vooruit te kijken via Videoland

Meer over