'Je bent nog niet rijp voor een relatie'

Kijkers B&B Vol Liefde moeten lachen om pijnlijk afscheid Bert en Ysolde

23 juli 2021 10:56 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© Screenshot RTL 4
De meeste kijkers zagen het al van mijlenver aankomen, maar donderdagavond pakte Ysolde in B&B vol liefde dan echt haar spullen. Zij en Bert bleken duidelijk geen match made in heaven te zijn.

Het moment dat ze Bert vertelt dat ze naar huis gaat, zorgt voor een behoorlijk ongemakkelijk gesprek.

Het geloof

Eerder deze week belandden Ysolde en Bert in een verhitte discussie over het geloof. Ysolde heeft al heel haar leven het gevoel dat ze zich moet verdedigen voor haar geloof, maar dit viel echt rauw op haar dak. Ook Bert leek er die avond direct klaar mee te zijn. "Als je naar huis wil gaan, dan moet je gaan. Heel simpel gewoon." 

Niet rijp voor een relatie

Uiteindelijk besluit Ysolde haar koffers te pakken. "Ik wil je bedanken voor de gezellige dagen. Ik heb wel genoten"probeert ze nog lief. Maar ze krijgt vrijwel direct een trap na. "Het is gewoon geen match", zegt Bert. "Je hebt de moeite genomen om hiernaartoe te komen. Maar je bent nog echt niet rijp voor een relatie." Pijnlijk! 

Zichtbaar geraakt zegt Ysolde dat ze zelf 'niet het idee heeft dat dat het echt is'. Maar Bert blijft voet bij stuk houden. "Het maakt niet uit. Dat merk ik gewoon uit de gesprekken. En je bent gewoon heel kwetsbaar. Dat kwam de eerste zondagavond al naar buiten." 

Meer begrip voor Ysolde

Stiekem smullen de kijkers van de ongemakkelijkheid, maar ze nemen het wel op voor Ysolde. "Die Bert is een rare knakker zeg" en "Je bent wél rijp voor een relatie Ysolde", schrijven de kijkers dan ook op Twitter.  

Meer over