Complimenten alom

Kijkers Expeditie Robinson steken afvaller hart onder de riem: 'Kanjer'

22 oktober 2023 21:54 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Na weken bedolven te zijn onder de listige opmerkingen van haar medekandidaten, zit het er nu echt op voor een van de vaste gezichten van afvallerseiland. Toch laten de kijkers van Expeditie Robinson haar niet zomaar gaan...

Pas op: spoilers!

Let op: Alles over Expeditie Robinson 2023 

Expeditie Robinson

In de negende aflevering van Expeditie Robinson was het eindelijk zover: het samensmeltingsdiner. Voordat dit plaatsvond, moesten de deelnemers van afvallerseiland, oftewel Mark Baanders, Jaimie Vaes en Eva Simons, tweemaal tegen elkaar strijden. De eerste proef, die meer dan 17 minuten lang squatten vereiste, werd gewonnen door een extatisch blije Mark. Toch was de kans voor zowel Eva als Jaimie daarmee nog niet verloren.

Jaimie vs. Eva

De twee moesten zich nog eenmaal bewijzen en wel in hun vuurproef. Het gevolg was dan ook duidelijk: degene die als eerste het draadje wist door te branden, mocht zich bij de huidige groep kandidaten voegen. Voor Eva Simons leek dit een eitje, gezien haar reputatie als vuurkoningin, maar uiteindelijk bleek niets minder waar. Het was namelijk Jaimie die als eerste de opdracht voltooide.

Eva Simons

Na weken waarin ze niet altijd haar plekje kon vinden in de groep en constant haar hoofd boven water moest houden, is het Expeditie Robinson-avontuur van Eva Simons dan ook nu officieel voorbij. Desondanks hebben de kijkers nog een paar prachtige boodschappen voor haar in petto op X.

Expeditie Robinson is iedere zondag om 20:00 uur te zien op RTL4. Mis ook niets via deze pagina.

Meer over