Kopen zonder centen

Kijkers los over slotaflevering zesde seizoen Kopen Zonder Kijken

19 juni 2023 22:45 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL4

Het zesde seizoen van Kopen zonder Kijken kende maandag de laatste aflevering. De tiende episode was weer voer voor discussie op social media. En goed nieuws voor ons liefhebbers; er komt een zevende seizoen!

Als vanouds werden de kandidaten die een huis zochten afgerekend op hun wensenlijstje. Ferdi en Karlijn hadden een budget van 350.000 euro en wilden daar een koophuis met drie slaapkamers met uitgebreide tuin in Zwolle in een kindvriendelijke buurt voor. Veel succes makelaar Alex.

Boodschap

Die zat dus met zijn handen in het haar toen hij geen geschikt stulpje kon vinden. Hij moest het stel daarna dan ook de boodschap brengen die ze niet wilden horen. “Drie keer raden wat ik kom doen. Dat wat jullie zoeken, is er gewoon niet."

Olst

Ferdi en Karlijn gaven uiteindelijk toe aan hun beeld van een eengezinswoning en gingen akkoord met een andere woonplaats. Uiteindelijk werd er een huis gevonden in Olst. Niet helemaal naar hun zin, maar dat kwam uiteindelijk redelijk in de buurt door de aanpassingen van styliste Roos en het harde werk van het RTL-team. De kijkers smulden ervan.

Meer over