Verbazing

Kijkers met stomheid geslagen na onthulling Lama in The Masked Singer

31 Oktober 2020 11:26 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL
Vrijdag moesten weer twee deelnemers aan The Masked Singer hun identiteit bekendmaken. En dat zorgde nogal voor een hoop verbazing bij de bijna drie miljoen kijkers.

In de kwartfinale van The Masked Singer stonden er duetten op het programma. Zo moesten de Zebra en de Aap samen strijden, maar waren ook de Vlinder en Neptunes aan elkaar gekoppeld. Ditzelfde gold voor de Panter en de Lama én de Vos en de Kameleon.

Aap

Uiteindelijk stonden de Aap en de Vlinder in de sing-off tegenover elkaar. De Aap moest haar identiteit onthullen en panelladen Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver zaten alle vier op het spoor van Famke Louise. De influencer bleek uiteindelijk in het pak te zitten.

Lama

Bij de tweede sing-off waren de Lama en de Vos aan de beurt. Uiteindelijk moest de Lama zijn biezen pakken en tot velen verbazing was het niemand minder dan Joris Linssen die tevoorschijn kwam. Alle pannelleden zaten op een dwaalspoor, evenals bijna alle drie miljoen kijkers van The Masked Singer.

Meer over