'De queen van de Nederlandse tv'

Kijkers Miljoenenjacht geraakt door comeback Linda de Mol

4 september 2022 20:48 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Linda de Mol maakte na maanden afwezigheid haar rentree op de Nederlandse tv met MiljoenenjachtHaar comeback liet ook veel kijkers niet onberoerd.

Linda de Mol is al sinds begin dit jaar de grote afwezige op televisie sinds bekend werd dat haar partner Jeroen Rietbergen een centrale rol speelde in het schandaal rond The voice of Holland. 

Ik hou van Holland

Linda was zo geraakt door de affaire dat ze maandenlang al haar werkzaamheden staakte en zelfs Ik hou van Holland doorgaf aan Rob Kemps. Tegen Miljoenenjacht kon ze geen nee zeggen, ook omdat de gesponsorde show eerder dit jaar al eens was uitgesteld. Vergezeld door haar koffermeisjes en heren verscheen Linda dan ook op de showtrap. 

Ovatie

Voor het eerst sinds de uitbraak van corona zat de studio van de spelshow tot de nok toe vol met publiek die De Mol trakteerden op een staande ovatie die de presentatrice merkbaar raakte. Toen iedereen weer zat zei zei: "Ik dacht: 'Ik ga niet volschieten', maar da's niet gelukt. Het zal u niet ontgaan zijn dat ik een tijdje uit de roulatie ben geweest. Maar dankzij de steun en lieve berichtjes van een heleboel van u thuis kan ik oprecht zeggen dat ik heel veel zin heb in dit nieuwe seizoen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Twitter reageert

De terugkeer van Linda viel ook bij veel twitterende kijkers in goede aarde. Over het algemeen hadden de vaak kritische twitteraars bewondering voor de 58-jarige host.

Meer over