'Waarom geef je je dan op?'

Kijkers niet te spreken over actie van Bram in B&B Vol Liefde

27 juli 2023 21:30 | amusement | Door Tessa Kok

© Screenshot Videoland / B&B Vol Liefde
Een bijzondere wending in B&B Vol Liefde vanavond. B&B-eigenaar Bram neemt Madelon en Yamie-Lee even apart om te vertellen dat hij tijd voor zichzelf nodig heeft omdat zijn hoofd even te vol zit.

Rust nodig

Dat Bram tegen de dames zegt dat zij wel even zonder hem op pad kunnen, schiet bij de kijkers in het verkeerde keelgat. Het avontuur draait tenslotte om het vinden van de liefde. De mensen voor de buis begrijpen dan ook niet waarom Bram zich niet openstelt voor de dames en vinden het maar een vreemde actie.

Afwijzing Madelon

Na een tijdje uitstellen omdat hij het lastig vond, vertelt Bram in gesprek met Madelon dat er naar zijn mening niets meer  dan vriendschap in zit. Madelon geeft hem nog de tip om zich voortaan wel open te stellen, omdat dat tenslotte is waar de dames voor komen. 

Hoewel Bram haar nog eten en een overnachting aanbiedt, zit Madelon daar absoluut niet op te wachten. Na de afwijzing pakt ze vrijwel direct haar spullen en vertrekt ze uit zijn B&B in Zweden. 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 4. Je kunt het realityprogramma een week vooruitkijken bij Videoland.

Meer over