'Kippenvel'

Kijkers omvergeblazen door optreden Emma Kok in talkshow Humberto

22 augustus 2023 09:34 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL / Humberto
Maandag ging RTL-talkshow Humberto van start. Daarin was onder andere zangeres Emma Kok te gast. Zij ging onlangs viraal met haar optreden bij André Rieu. Gisteren deed ze datzelfde nummer live in de uitzending en kijkers zijn laaiend enthousiast.

Ziekte

De 15-jarige Emma deed eerder al mee aan de progamma's The Voice Kids en Ministars. Toen vertelde ze al openhartig over haar ziekte. In talkshow Humberto vertelde Kok maandag aan Humberto Tan wat haar ziekte precies inhoudt.

''Het is een hele zeldzame ziekte, een maagverlamming. Het houdt in dat het voedsel niet verteert wordt in de maag. Wat heel erg moeilijk is, is het mentale stuk. Het is fysiek heel erg lastig, maar het mentale stuk ook. Het accepteren dat je een ziekte hebt, maar ook dat je heel erg ongehoord wordt door doktoren en dat er onbegrip is. Dat je je steeds opnieuw moet bewijzen dat je echt een ziekte hebt'', laat ze erover uit.

Voilà

Op de vraag van Humberto Tan hoe André Rieu bij haar terecht is gekomen, laat ze het volgende uit: ''Nadat ik Ministars had gewonnen, kreeg ik een week later een appje van zijn zoon. Eigenlijk een kwartier later werden we gebeld en zei hij van: 'André wil je heel graag ontmoeten'. Toen ben ik naar de studio gegaan en heb ik wat liedjes voor hem gezongen. En toen was er gelijk een goede klik. Toen zei hij heel snel van, 'ik wil jouw verhaal vertellen aan de wereld'.''

De pas 15-jarige Emma zorgde met haar optreden bij André Rieu voor emoties en verbazing. Maandagavond zong ze het nummer Voilà live bij Humberto. En dat optreden kan rekenen op alleen maar lof.

Meer over