Waar zijn Wilfred, Johan en René?

Kijkers RTL Boulevard niet te spreken over 'klopjacht' op Vandaag Inside-trio

2 mei 2022 19:33 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Daags na het klappen van Vandaag inside zocht Lex Uiting namens RTL Boulevard de betrokkenen thuis op. Deze aanpak leidde tot grote online ophef onder kijkers.

Afgelopen donderdag viel het doek voor VI. RTL Boulevard besteedt al dagen volop aandacht aan het einde van de show en had maandagavond een nieuwe invalshoek: waar zijn Johan, Wilfred en René?

Lex Uiting

Om dat uit te zoeken werd co-host Lex Uiting op pad gestuurd met een cameraploeg. De reis bracht hem naar het Drenthse Grollo waar Johan Derksen resideert. Johan is zeer gesteld op zijn privacy, maar viel in het verleden nog weleens te porren met een doosje sigaren. Ditmaal bleef de deur gesloten voor Lex die wel kon melden dat er mensen thuis moesten zijn omdat er auto's op de oprit stonden "en het wc-raampje open stond". Uiting deed de sigaren door de brievenbus en vervolgde dapper zijn doortocht.

Dordrecht

Later die dag kwam Lex aan in Dordrecht waar hij probeerde binnen te komen bij René van der Gijp. Hij kwam niet verder dan het hek waar hij bijkans Renés vrouw Minouche trof die de honden uitliet. Ze beloofde René te vragen even naar buiten te komen, maar er verscheen niemand. In de uitzending kon Lex enigszins teleurgesteld melden dat ook Wilfred Genee weigerde te reageren, al had hij wel gereageerd op z'n appje. De vruchteloze klopjacht op de gevallen boegbeelden van concurrent SBS 6 viel kijkers van de RTL showrubriek danig in het verkeerde keelgat.

Meer over