Meedeinen met de hitmedley

Kijkers Tijd voor MAX raken niet uitgesproken over optreden Heino

8 december 2022 21:40 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
Tijd voor MAX verwelkomde op een grauwe donderdagmiddag in december een gast van wereldformaat. Tot verbijstering van menig kijker bracht Heino een explosie van kleur.

Het doorgaans gestaag voortkabbelende Tijd voor MAX werd onverwacht spetterend afgesloten door Heino. De Duitse schlagerzanger was in Nederland voor een reeks optredens en kwam langs om een medley van zijn hits te zingen.

Viva Heino

Na een kort praatje waarin presentatrice Martine van Os in prima Duits informeerde naar Heino's kerstplannen (hij ging onderhandelen met zijn manager) was het tijd voor de 83-jarige zanger om zijn kunsten te vertonen. Alsof zijn felrode jasje, behoorlijke blonde haar en eeuwige zonnebril nog niet voor genoeg kleur zorgden kwamen ineens twee bont geklede danseressen op om de Viva Heino medley kracht bij te zetten. 

Martine swingt

De medley ging minutenlang door en werkte aanstekelijk op zowel de gasten als Martine van Os die het niet kon laten vrolijk mee te swingen op de melodie van de zonnige schlagerklassiekers. Sybrand Niessen kon een lachsalvo op z'n tijd niet onderdrukken. Op Twitter regende het verblufte reacties op dit nu al legendarische optreden.

En natuurlijk waren ook kijkers oprecht geraakt om de rasartiest weer aan het werk te zien.

En het bleef nog lang onrustig in Hilversum.

Meer over