Opvallende verandering

Kijkers van Wie Is de Mol? 2023 balen van verandering: 'Heel flauw'

14 januari 2023 21:56 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
De tweede aflevering van Wie Is de Mol? 2023 zit erop, maar de makers hebben deze week niet bepaald vrienden gemaakt. De kijkers zijn namelijk niet blij met een bepaalde wijziging.

En dat heeft alles te maken met de Wie Is de Mol?-app van dit jaar.

Lees ook: De beste hints en aanwijzingen van Wie Is de Mol? 2023 

Wie Is de Mol? 2023

In de afgelopen seizoenen van Wie Is de Mol? 2023 konden de kijkers nog tot de executie van start ging hun stem veranderen in de app van het programma. Deze week was dat echter anders: een paar uur van tevoren waarschuwden de makers al via social media dat de kijkers er deze week op tijd bij moesten zijn. Gebruikers hadden immers slechts tot 20:30 uur de tijd om nog hun stem te veranderen. Daarna was deze definitief. 

Balende kijkers

Veel kijkers hadden dit bericht echter gemist, zo blijkt wel uit de reacties op onder meer Twitter. Ze laten er dan ook geen twijfel over bestaan wat ze van deze onverwachte verandering vinden waardoor ze nu (waarschijnlijk onnodig) punten zijn verloren. 

Advies

Het blijft nog even de vraag of dit een blijvende verandering is of dat het iets eenmaligs was. Mocht je nu zeker willen zijn dat je in de komende week niet nog eens onnodig punten verliest, is er slechts één advies: zet nu alvast je punten in. Je weet dan zeker dat je er op tijd bij bent voor volgende week.

Wie is de Mol? 2023 is elke zaterdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over