Uiteenlopende meningen

Kijkers verdeeld over terugkeer Vandaag Inside na De Oranjezomer

14 augustus 2023 22:00 | amusement | Door Tessa Kok

© SBS6 / Vandaag Inside

Eindelijk was het vanavond zover: Vandaag Inside maakte zijn langverwachte comeback op SBS6. Na een vakantie van tien weken zijn Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp weer terug op de buis. 

En waar de trouwe fans van het programma blij zijn met de comeback, is niet iedereen even enthousiast.

Kijkcijferhit

Vandaag Inside is een ware kijkcijferhit. Aflevering na aflevering scoort het Vandaag Inside-trio hoge kijkcijfers met hun talkshow. De kans is groot dat het dit seizoen dan ook niet anders is. 

Trouwe kijkers

In de Vandaag Inside-uitzending van maandag waren schrijver Özcan Akyol en verslaggever Sam Hagens te gast. En zoals we wel gewend zijn van Genee, Derksen en van der Gijp, namen de heren weer geen blad voor de mond. In de uitzending hadden ze het onder andere over de val van het kabinet, Frans Timmermans, Thijs Römer en voetbalgerelateerde zaken. De trouwe fans genieten weer zoals vanouds. 

Diverse kijkers vergelijken Vandaag Inside met talkshow De Oranjezomer, die ook wekenlang goed wist te scoren. Dat laatstgenoemde programma was de vervanger van Vandaag Inside voor een paar weken. Veel kijkers geven aan dat ze Hélène Hendriks en haar talkshow De Oranjezomer missen.

Meer over