Bijzondere familieband

Kijkers verzot op stemgeluid van Joop in DNA Singers

9 februari 2023 21:51 | amusement | Door Marjolein Vos

© Still RTL4
Drie nieuwe deelnemers gingen weer het podium op voor DNA Singers. In het programma krijgen ze hun moment of fame samen met hun bekende familielid. Dit keer was het de beurt aan Twan, Robin Tess en Joop. Van alle stemmen was de jury onder de indruk en ook de kijkers genoten nog een stukje extra van Joop.
Let op: Spoilers!

Blijf Zoals Je Bent

Na de eerste optredens wordt er bekendgemaakt in welke volgorde de bekende familieleden onthuld gaan worden. Als tweede was dit de 37-jarige Joop die uiteindelijk zijn bekende tante Justine Pelmelay erbij mocht halen. Justine deed in 1989 mee aan het Eurovisie Songfestival met Blijf Zoals Je Bent. Joop is de zoon van de broer van Justine. Deze broer, en dus de vader van Joop, overleed op 36-jarige leeftijd en Justine beloofde aan haar broer dat zij zou zorgen dat zijn zoon net zo veel zou gaan zingen als zij en als de rest van de familie. En dat gebeurde. "En dat is dan zo mooi als je hier zo staat." Ze krijgen een staande ovatie van het publiek en lof op Twitter. 

Andere deelnemers

Voor Joop was het de 22-jarige Twan die zijn familielid bekend moest maken. Een bekende nicht die in tien landen op nummer 1 had gestaan en zelfs een connectie had met Beyoncé. Dat kon natuurlijk niemand minder dan Eva Simons zijn. En als laatste was het de 24-jarige Robin Tess die samen met haar vader Ferdi Bolland een nummer ten gehore mocht brengen. Ferdi stond in veertig landen op nummer 1 en veel buitenlandse artiesten wilden met hem samenwerken.

Silhouetten

Net als de eerdere weken gaven de silhouetten van de BN'ers ook deze aflevering weer heel veel weg. Het was wederom voor de jury en ook voor de kijkers thuis daarom heel makkelijk om te raden wie het familielid was van de onbekende zanger of zangeres.

Twan

Het was overigens niet de eerste keer dat we Twan zagen in een SBS 6 programma. In I Want Your Song was hij eerder te zien waar hij een nummer uit zijn repertoire aanbood aan OG3NE

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Twan Ray (@twanraymusic)

Meer over