"Word ik niet volijk van"

Kijkers vinden Rob Geus en Peter Gillis goede combi in Massa is Kassa

16 maart 2022 15:08 | amusement | Door Esther Hut

© SBS6

Peter Gillis kreeg nogal wat slechte recensies van gasten die op zijn vakantieparken verbleven. Ze klaagden vooral over onderhoud en hygiëne. Maar waar moet je dan beginnen? Als je hygiëne zegt, dan zeg je natuurlijk Rob Geus.

Peter wil van Rob graag wat tips krijgen hoe hij zijn vakantieparken weer op orde krijgt. Het was maar goed dat Rob even langskwam want het mankeerde namelijk aan alles.

Familie Gillis: Massa is Kassa

Eerst lopen ze naar de indoor speeltuin en het valt Rob op dat er nogal wat stof dwarrelt. Maar volgens hem is dat “natuurlijk lastig om schoon te maken en te houden.” Tot hij de eerste stap in de keuken zet. Daar ziet hij onder andere de elektrische vliegenvanger hangen boven de werkbank, de frituurmandjes worden bij elkaar gehouden door ducttape en het gasfornuis heeft geen kitrand waardoor er allemaal etensresten tussen zitten.

Rob Geus

Uitspraken van Rob als “Daar word ik vrolijk van” kwamen natuurlijk ook voorbij. En het leek bijna alsof we weer in De Smaakpolitie zaten. Peter en zoon Mark reageerden heel rustig op alle opmerkingen van Rob en lieten het lekker over zich heen komen.

Ook kijkers vonden de mannen erg goed bij elkaar passen. Het avontuur met Rob op de vakantieparken wordt volgende week vervolgd, en kijkers zien het wel zitten om dit duo vaker samen op tv te zien.

Familie Gillis: Massa is Kassa is elke dinsdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over