Jong stel met pleegkinderen

Kijkers vol lof over lief gezin in Kopen Zonder Kijken

24 april 2023 22:03 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL / Videoland screenshot
Vanavond zaten veel kijkers weer voor de buis voor het succesvolle RTL-programma Kopen Zonder Kijken. In de uitzending van maandagavond was het de beurt aan Paul en Kim om een huis te kopen in de omgeving van Utrecht.

Mensen die naar de uitzending keken, spreken van een lief, warm en mooi stel. 

Jong stel met pleegkinderen

In de aflevering van vanavond stonden Paul en Kim centraal. Het stel had zonder kinderen al moeite om hun droomhuis te vinden, maar hun woonvraag werd nog urgenter na de komst van drie pleegkinderen. In de uitzending maakt het stel bekend ook nog in verwachting te zijn.

Kijkers zien hoe het koppel in de uitzending langs verschillende huizen rijdt, in onder andere Driebergen, Houten en Zeist. Al sinds het begin van de aflevering stromen de positieve reacties over het gezin binnen. Veel kijkers hebben dan ook veel respect voor het koppel.

In het ritje van Paul en Kim langs alle mogelijke huizen, zijn ze niet bepaald enthousiast over wat ze te zien krijgen. Zo liet Paul weten dat hij nog niet dat warme gevoel heeft bij een huis. Als eenmaal bekend is welk huis het is geworden, in Driebergen, draait het stel bij. Hoewel er een lange verbouwing nodig is, is het koppel wel blij omdat er genoeg ruimte is voor echt een eigen plek. Ze laten weten heel erg opgelucht te zijn en dat de binnenkant van het huis alles goedmaakt. Kijkers zijn echter allesbehalve te spreken over het huis, dat voor meer dan 500.000 euro gekocht is.

Interieurstylist Roos Reedijk heeft het in de aflevering over een roze kloddertje hier en een roze kloddertje daar. Het resultaat is dan ook een woning met veel kleur. En daar is lang niet iedereen even enthousiast over. Paul en Kim zelf zijn er desondanks wel over te spreken. Ze zijn ontzettend blij met hoe de woning eruit is komen te zien en zien een mooie toekomst voor zich met hun kinderen.

De volgende aflevering van Kopen Zonder Kijken staat volgende week maandag op de planning. De uitzending is om 20.30 uur op RTL 4 te bewonderen.

Benieuwd hoe het nu met Paul en Kim gaat? Bekijk dan de video hieronder.

Meer over