Hectisch

Kijkers vol verbazing over de vakantievoorbereiding van Familie Blom in Een Huis Vol

2 januari 2024 08:35 | amusement | Door Tessa Kok

© KRO-NCRV / NPO Start

Gisteren begon het gloednieuwe seizoen van Een Huis Vol. En kijkers hebben meteen volop genoten van de eerste aflevering, want het ging er meteen al hectisch aan toe. Vooral de familie Blom was spraakmakend. Het plannen van de vakantie naar Albanië ging volgens kijkers namelijk niet bepaald soepel.

Vakantie naar Albanië

Moeder Gerdien en vader Maarten hebben besloten om met hun zeven kinderen op vakantie te gaan naar Albanië. Maar voordat ze het busje instappen, moet er nog een hoop gebeuren. Het inpakken gebeurt bij de familie Blom namelijk pas op het laatste moment. En dat is nog wel een flinke klus met zeven kinderen.

Het blijft bij de familie echter niet alleen bij inpakken op de dag van vertrek. Ook moeten er volgens de familie nog wat anderen dingen geburen, zoals het opruimen van het zwembad en knutselen. Dit leidt tot een hoop onbegrip bij de kijkers thuis.

Kapotte tent en warm busje

Gerdien en Maarten ontdekken dat de tent die ze willen meenemen op vakantie, kapot is. Ze kiezen er echter voor om dat probleem nog niet op te lossen. Vader Maarten is van plan om naar het probleem te kijken als ze op de camping zijn. 

Wanneer alles eenmaal is ingepakt, vertrekt de familie Blom in een busje. Dit busje heeft echter geen airco, waardoor het er zeer warm kan worden. Dat belooft een avontuur te worden!

Meer over