Kijktip: All You Need Is Love Valentijn

14 februari, Valentijnsdag, valt dit jaar op zaterdag. Dat wordt een extra romantisch (tv-)weekend! En welke show is toepasselijker dan All You Need Is Love? 

Presentator Robert ten Brink gaat in deze speciale uitzending niet alleen op pad om gebroken harten te repareren en nieuwe liefdes te laten ontvlammen, maar besteedt ook aandacht aan mensen die al jarenlang gelukkig samen zijn. De presentator reist met vijftig stellen naar Parijs met de ‘Valentrein’. De Franse hoofdstad is voor koppels de perfecte romantische uitstap. Een prachtig uitzicht vanaf de Eiffeltoren, een wandelingetje door de romantische straatjes of over een van de prachtige bruggen van de stad: door deze romantiek staan veel verliefde en getrouwde stellen weer stil bij het moois dat ze samen hebben. Dit bezoek aan de Franse hoofdstad belooft een echte tour d’amour te worden, met onderweg een aantal liefdevolle verrassingen voor de gelukkige koppels.

All You Need Is Love

All You Need Is Love is al jaren een kijkcijferkanon, met tegenwoordig bijna twee miljoen kijkers die voor de buis zitten weg te zwijmelen bij de romantische liefdesverhalen. Robert ten Brink presenteert het programma al sinds 1992 en ontving er in 1993 de Gouden Televizier-Ring voor. "De kracht achter het programma is natuurlijk iedereen die weer zijn of haar oude geliefde opzoekt", zegt Ten Brink op zijn website. "Mensen kunnen hun eigen stem laten gelden en zo op een herkenbare manier een poging doen om bij hun oude geliefde terug te komen. Deze samenkomst is mooi om te zien. Liefde maakt sterk!"

 All You Need Is Love ­Valentijnsdag is zaterdagavond om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Reageren