Kijktip: Alles Mag Op Vrijdag

Rian en Roy Donders zijn even van de buis geweest, maar laten vanavond hun gezicht zien in de RTL 4-show Alles Mag Op Vrijdag.

In Alles Mag Op Vrijdag zetten Gerard Joling en Gordon het programma weer eens goed op zijn kop. Presentator Jandino Asporaat mag proberen dit enigszins in goede banen te l­eiden.

Do en Janice

Gordon krijgt deze ­aflevering versterking van twee andere BN'ers die ook alleen onder hun voornaam bekend zijn: zangeres Do en modeontwerper Janice. Die laatste is bekend van Project Catwalk en Shownieuws. Do is de laatste tijd ook veel aan de slag als presentatrice op SBS 6, met programma's als Geld Maakt Gelukkig en Surprise Surprise.

Rian en Roy Donders

Roy en zus Rian Donders ­vormen samen met Gerard een team. Roy is bekend geworden met zijn realityserie Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. De flamboyante ondernemer, stylist en kapper is afkomstig uit de Tilburgse wijk Broekhoven, waar hij ook zijn kledingwinkel heeft. De kapsels die Roy in zijn oude kapsalon maakte, staan bekend om de grote hoeveelheid haarlak die hij gebruikt. Zus Rian ontwerpt voornamelijk kinderkleding. Zij speelt ook een grote rol in de realitysoap.

Alles Mag Op Vrijdag is vrijdagavond om 21.00 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
Roy Donders laat Marvin op zijn rug tatoeëren.


Reageren