Kijktip: De allerlaatste Life 4 You

Zondag is een droevige dag voor de fans van Carlo & Irene: de allerlaatste Life 4 You, voorafgegaan door de hoogtepunten van 15 jaar zondagmiddag-televisie.

Na vijftien jaar houden Carlo Boszhard en Irene Moors het voor gezien als zondag-duo. Vlak voor de laatste Life 4 You blikken ze in Carlo & Irene: 15 jaar op de zondagmiddag terug op de mooiste momenten uit het praatprogramma.

Robbie Williams

Irene vindt het lastig om één hoogtepunt uit te kiezen. "Ik vond het uitzonderlijk dat we Take That met Robbie Williams hadden. Toen was ik zo nerveus. Maar eigenlijk waren de leukste uitzendingen met gasten die niet zo tot de verbeelding spreken. Dan werden we niet afgeleid door beveiliging en kwam er ruimte voor onze ideeën. Het was natuurlijk geweldig om sterren als Robbie Williams en Goldie Hawn te ontmoeten, maar ik had net zo lief telkens Gerard Joling gehad."

Dierbare periode

Na de hoogtepunten begint de allerlaatste Life 4 You. Samen met de vijftien trouwste gasten, onder wie Gerard Joling en Jamai, nemen Carlo en Irene afscheid van een tijdperk. Irene: "Ik zie er ontzettend tegenop. Het is de afsluiting van een dierbare periode en ik verwacht dat ik best emotioneel ben tijdens de opnames." En wat gaat ze daarna doen? "Ik heb nog geen idee. Maar ik ga de toekomst positief tegemoet; het is ook goed om een paar maanden niets te doen. Dan komen de creatiefste ideeën. En natuurlijk blijven Carlo en ik nog De TV Kantine maken."

De laatste Carlo & Irene: Life 4 You is zondagmiddag om 17.25 uur te zien op RTL 4.
Carlo & Irene: 15 jaar op de zondagmiddag komt daarvóór, vanaf 15.55 uur op RTL 4.

Lees ook:
Nog 200.000 mensen op wachtlijst voor Life 4 You 

Reageren