Kijktip: De Boer Zoekt Vrouw-boeren moeten kiezen

8 Februari 2015 13:43 | amusement | Door Televizier

© KRO | NCRV

Bertie kreeg vorigeweek nog respijt van Yvon Jaspers, maar Tom, Theo en Jan moeten er aan geloven: welke vrouw sturen ze weg van de boerderij?

Er heerst een gespannen sfeer op de boerderijen in Boer Zoekt vrouw. Het eerste keuzemoment voor boeren Tom, Theo en Jan nadert. De dames van publiekslieveling Tom hebben geen idee waar ze aan toe zijn. De tulpenboer spreekt Rimke, Leonie en Lotte afzonderlijk om een goed beeld te krijgen.

Jan & Theo

Jan vindt alle drie de logees leuk en twijfelt tot het laatste moment, al lijkt Rianne wel een streepje voor te hebben bij de Texelse boer, sinds hun onderonsje in het hooi vorige week. Theo weet helemaal niet wat hem overkomt. „Je stuurt iemand weg en dat doe ik nooit. Ik heb nog nooit iemand weggestuurd”, piept hij. Het leek alsof de vonk tussen hem en Nancy oversprong tijdens het kaasmaken, maar Theo blijft wat verlegen rond zijn vrouwen. 

Geert & Bertie

Hoewel Geert en Bertie nog niet hoeven te kiezen, zitten de dames daar ook niet rustig. Hetty, Mary en Ada willen weten wat Geert nu écht zoekt in een vrouw in plaats van al dat gekus, gesnuif en geproef. En ook bij Bertie komt er eindelijk een gesprek op gang na het debacle van vorige week. Toch weten ook de logees daar nog steeds niet wat ze kunnen verwachten.

Het is wel goed nieuws voor de logees dat Bertie er warmpjes bij zit

Meer over