Kijktip: De TV Kantine met Dirk Zeelenberg

27 Maart 2015 12:05 | amusement | Door Televizier

© Laura Oldenbroek - RTL

Op veler verzoek is Dirk Zeelenberg terug in de TV Kantine. Hij persifleert niet zijn eigen Divorce-personage David, maar Davids ex Tamar (Carly Wijs).

Dirk Zeelenberg doet deze week in De TV Kantine mee aan een persiflage van dramaserie Divorce. De serie werd al eerder op de hak genomen en dat werd op sociale media enthousiast ontvangen. Carlo Boszhard kruipt nu opnieuw in de huid van personage David (eigenlijk de rol van Dirk), terwijl Tamar (eigenlijk de rol van Carly Wijs) wordt gespeeld door Dirk Zeelenberg.

Timor Steffens

Dirk is niet de enige gast deze week: ook Timor Steffens komt langs. Timor is een oud-deelnemer van So You Think You Can Dance en danste daarna bij sterren als Madonna. Voor De TV Kantine maakt hij een parodie op een clip van de roodharige zanger Ed Sheeran.

Door Het Oog Van De Naald

Er zijn de afgelopen weken veel grappen gemaakt over het programma Door Het Oog Van De Naald. Het werd in de volksmond al snel Heel Holland Naait genoemd. Een persiflage in De TV Kantine kon dan ook niet uitblijven. Presentatrice Nicolette van Dam wordt geïmiteerd door een naamgenoot: Nicolette Kluijver.

De TV Kantine is vrijdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer over